Ons verhaal
Over Phoenix Coatings

Familiebedrijf sinds 1994

In januari 1994 is Erik Zondervan na een loopbaan carrière bij verschillende bedrijven zijn eigen bedrijf gestart, namelijk Poly Coat, wat in 2003 is omgezet naar Phoenix Coatings bv. Hedendaags zullen de mensen die bekend zijn bij Phoenix Coatings Erik kennen als ‘de man met de sigaar’.

De vrouw achter de man met de sigaar is Jenny Zondervan. Zij beheert de boekhouding binnen Phoenix Coatings bv.

Sinds de start van het bedrijf zijn verscheidene werknemers de revue gepasseerd, maar sinds december 1996 is Ralf Baeten al in dienst bij Phoenix. Hij heeft dan ook veel kennis van het vak en kent zijn weg binnen het bedrijf.

Het stokje wordt doorgegeven

Enkele jaren geleden zijn Erik zijn dochters (Lynn & Amber) ook in het bedrijf terecht gekomen. Lynn op de werkvloer en Amber op kantoor. Beide dames zijn hard bezig met het opnemen van alle (technische) informatie met de voornemens om het bedrijf binnen enkele jaren over te nemen, zodat hun vader met welverdiend pensioen kan.

De kernwaarden binnen ons bedrijf zijn eerlijk, betrokken en nuchter. Met wat u ook binnenkomt bij ons, we zullen u altijd voorzien van een eerlijk en passend advies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

© 2023 Phoenix Coatings
Created by LR Internet